Blind Date Night

Date mee voor het goede doel

Blind Date Night bij Sublime

Ben jij single? En wil jij meedoen aan een onvergetelijk avontuur? Schrijf je dan nu in voor de Blind Date Night bij brasserie Sublime en draag meteen een steentje bij aan het goede doel. Aanmelden is gratis en kan hieronder.

Waar en wanneer

De Blind Date Nights organiseren we in onze brasserie aan het St. Jansplein in Waalwijk. Inschrijvingen blijven een halfjaar geldig. Schrijf je nu in en houd voor de zekerheid de komende zes maanden elke laatste vrijdag in je maand vrij in je agenda. Want wie weet, tref jij de liefde van je leven bij Sublime!

Spelregels

Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Jong en oud mag meedoen. Als we je uitnodigen voor onze Blind Date Night, krijg je een fantastisch driegangendiner en koffie of thee na afloop aangeboden. Je bepaalt vervolgens zelf wat je samen betaalt voor het diner. Dit bedrag gaat vervolgens naar een goed doel.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Time for a change!

Sublime 2020 staat voor verandering. Na 1,5 jaar zijn we tot de conclusie gekomen dat we nog niet op het juiste pad zitten. Na veel overleg gaan we onze koers wijzigen. We zullen voor een breder publiek toegankelijker worden. Dit houdt in dat er dingen intern gaan veranderen. Helaas moeten we afscheid nemen van mensen van het eerste uur. Dit gaat ons erg aan het hart, maar hierin neemt iedereen de keuze die bij hem of haar past. In januari zal de brasserie onveranderd doordraaien en bent u nog steeds van harte welkom!

Begin februari gaan wij met het team hard aan de slag om Sublime anders op de kaart te zetten. Vanaf woensdag 4 maart zal de Brasserie weer openen en willen wij u hartelijk welkom heten om kennis te maken met onze nieuwe kaart.

Al nieuwsgierig? Houd ons in de gaten op Facebook en Instagram. Tot snel bij Brasserie Sublime!