News

Brasserie Sublime maakt kans op Entree Design Award

Tuesday, 8 October 2019

In de week dat de Waalwijkse Brasserie Sublime haar eerste verjaardag vierde, verraste Horeca Nederland het restaurant met een passend cadeau. Sublime is namelijk een van de vijf genomineerden voor de Entree Awards 2019, Categorie Design. Deze 'Oscars van de Horeca' zijn een initiatief van het vakblad Entree Magazine, platform van vakvereniging Horeca Nederland. Naast Brasserie Sublime maken ook Goud (Rotterdam), Lier (Amsterdam), Neni (Amsterdam) en Merlet (Schoorl) kans op de prijs. De nominatie is een ...

Sublime 10 gangen Diner

Sunday, 6 October 2019

Op zondagmiddag, 6 oktober 2019 willen we u verrassen met 10 smaakvolle gerechtjes, door onze sommelier Ron Verhage voorzien van de meest lekkere combinaties met drankjes. Dit kan wijn zijn, maar ook een cocktail, speciaalbier of een passende artisanale cider behoren tot de mogelijkheden. We verwelkomen u graag tussen 15.00 en 15.30, waarna we rond de klok van 16.00 van start gaan met het eerste gerecht. De prijs van al dit moois bedraagt € 100,- per persoon all inclusive, uitgezonderd digestieven bij de...

Kliekjesmenu 2019

Wednesday, 31 July 2019

Weggooien is zonde. En zeker als het om eten gaat. Wij gaan graag duurzaam met onze producten om. Vandaar dat we net voor onze vakantiesluitng niet groots meer inkopen en het liefste alle ingrediënten gebruiken voor onze gasten. Speciaal daarom introduceren we ons Kliekjesmenu 2019. Op zondag 5 augustus kunnen al onze gasten kiezen uit een 3-, 4-, 5- of 6-gangenmenu. Daarvoor krijgen ze een heerlijk diner voorgeschoteld, samengesteld over dat wat nog in de keuken b...

Sublime presents Easter menu

Monday, 8 April 2019

We are in full swing and there are many more attractive promotions and events to follow! On April 21 it is Easter again and we will present our Easter menu to you in style. The Easter cocktail, specially made for this occasion, will be given to you by us! For € 45.00 per person you will receive the welcome cocktail with the 3-course surprise menu, taking into account as much as possible any exceptions (passing on in advance is...

Wijn & spijsmiddag bij Sublime

Wednesday, 20 February 2019

Zondagmiddag 17 maart organiseert Brasserie Sublime haar eerste wijn & spijsmiddag. Op deze dag gaan we u verwennen met 6 smaakvolle gerechtjes, waar onze sommelier Ron Verhage in samenwerking met dare Wines 6 heerlijke begeleidende wijnen bij gaat serveren. Water, diner inclusief amuses en koffie zijn bij de prijs inbegrepen, en natuurlijk ook de begeleidende wijnen. U wordt verwacht om 15.00 uur, waarna we om 16.00 van start gaan met het diner. Rond 19.30 zullen we eindigen waarna de mogelijkheid bestaat ...

Newsletter

Do you want to stay informed about changes in our menus or other news about Brasserie Sublime?
Sign up for our newsletter.