Kerst vier je samen, bij Sublime

Sublieme kerstdagen zijn dagen waarvan je kunt genieten, die je bijblijven om de mooie momenten en de weinige stress. Dagen waarop veel kan, maar niks hoeft. Brasserie Sublime doet er dit jaar alles aan om gasten met dat gevoel te ontvangen, te fêteren, te laten genieten. Want op eerste en tweede kerstdag serveren we onze kerstproeverijen. Een smaakroute langs 7 kleinere gerechtjes om de vingers bij af te likken, in een ongedwongen sfeer. Op uw verzoek en bij de door u gekozen gerechten gecombineerd met een bijpassend glas.

Waar u rekening mee kunt houden

We ontvangen u graag rond de klok van drie op de door u gekozen dag. Sublime staat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. U kunt dus genieten van lichte gerechten met het zwaartepunt op smaak. Nooit te veel, altijd bijzonder. We eindigen niet te laat op de avond, zodat u ontspannen huiswaarts gaat.

Vanzelfsprekend is het kerstarrangement alleen op reservering beschikbaar. Heeft u specifieke dieetwensen of allergieën? Als u deze bij de reservering meteen aangeeft, kunnen we daar rekening mee houden.

Prijs

Kerstarrangement: € 85
Bijpassende dranken: € 7 per glas

Klik hier om te reserveren

Het menu

Amuses van de chef

Voorgerecht
Hamachi, grapefruit, komkommer, gember , creme cru, kroepoek

Tussengerecht
Gyoza landhoen, pompoen, thaïse curry, granaatappel, macadamia, knolselder, granaatappelmelasse, yoghurt

Tussengerecht
Tarbot , eekhoorntjesbrood, vinaigrette van jus de veau, krokante aardappel, mousseline, linzen/ gerookte boter

Tussengerecht
Varkenswang , gestoofd, vadouvan, bbq, mais, babaganouche, gezouten citroen, crunch

Hoofdgerecht
Hert, knol green egg , rode biet , jus van kaneel en verse vijg, pommes anna, bossche koek, vijg walnoot

Kaas
5 soorten kaas met passend garnituur

Pre-dessert
Groene appel, sereh, limoen

Dessert
Witte chocolade, passievrucht, pistache, souffle van passievrucht

Newsletter

Do you want to stay informed about changes in our menus or other news about Brasserie Sublime?
Sign up for our newsletter.