Brasserie Sublime maakt kans op Entree Design Award

In de week dat de Waalwijkse Brasserie Sublime haar eerste verjaardag vierde, verraste Horeca Nederland het restaurant met een passend cadeau. Sublime is namelijk een van de vijf genomineerden voor de Entree Awards 2019, Categorie Design. Deze 'Oscars van de Horeca' zijn een initiatief van het vakblad Entree Magazine, platform van vakvereniging Horeca Nederland. Naast Brasserie Sublime maken ook Goud (Rotterdam), Lier (Amsterdam), Neni (Amsterdam) en Merlet (Schoorl) kans op de prijs.

De nominatie is een bevestiging dat de jury, bestaande uit 16 onafhankelijke hospitality professionals, het design en de ambiance van de zaak aan het Sint­ Jansplein 112 inspirerend en trendsettend vindt. Het pand stond ruim tien jaar leeg, totdat Debby Hesselberth er, samen met haar vader een toekomst, in zag. Onder architectuur van Hugo Broeders Interieurvormgeving ontstond een restaurant dat sfeer ademt. Het interieur is in Franse jaren '30-stijl opgetrokken. Blikvangers zijn de enorme verlichtingsarmaturen die bevestigd zijn aan imposante, dik in de bootlak gezette, pilaren. Door de grote en hoge raampartij vangt het pand veel licht. Dat draagt bij aan een transparante rustig en natuurlijk karakter. De groene aankleding zorgt voor een intieme sfeer.

Het team van Sublime is verrast door en trots op de nominatie. "We vinden het nu al een eer als inspiratie te mogen dienen voor toekomstige horecaondernemers", vertelt restaurantmanager/sommelier Ron Verhage. Chef-kok Nils Roksnoer ziet het als een enorme opsteker voor de regio. "Wij zijn de enige niet-Randstedelijke genomineerde in deze categorie. Een enorme opsteker voor Brabant. En natuurlijk Waalwijk in het bijzonder."

Boven de bijzondere setting van het restaurant zelf, kijkt de geavanceerd ingerichte keuken een etage hoger op de gasten uit. Vanuit die keuken komen mooie 'smaakbommetjes' op basis van versheid en puurheid. De gerechten zijn Frans getint met wereldse invloeden. Zo zorgt Subliem dat ambiance en smaak perfect samensmelten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Al het lekkers van Sublime, maar dan op de bank.

Eerlijk. Lokaal. Lekker

Thuis genieten van Sublime. Of het nu een romantisch avondje met je partner is, een high-tea met je beste vriendin of lekker met het gezinnetje genieten. Kies dan voor onze Sublime bags, een bag met volop lekkers om er een gezellige middag of avond van te maken, Tot snel ;)

De diner gerechten zijn vers, gekoeld en enkele gerechten om zelf te verwarmen. Bestelling per e-mail of telefoon. Wegens hygiëne maatregelen kunt u bij ons alleen pinnen en gepast betalen.
info@brasseriesublime.nl
0416 - 745 048

Take-away dagen, woensdag t/m zondag

Wo t/m zat
Bestellen tot tot 14:00, afhalen tussen 17:00 en 18:00
Zondag
Bestellen tot 12:00, afhalen tussen 12:00 en 14:00

Bekijk hier onze afhaalmenu's.