Over

Bevlogen team

Brasserie Sublime staat voor echt lekker eten tegen een goede prijs. Gezelligheid en gastvrijheid gaan ook hand in hand. Hiervoor verantwoordelijk is gastvrouw Debby Hesselberth die op bevlogen wijze haar gepassioneerde team aanstuurt.

Open keuken

Achter ons fornuis staat chef-kok Nils Roksnoer. Vanuit de open keuken kijkt hij uit over de 72 zitplaatsen en 10 barplekken in de brasserie. Samen met zijn keukenbrigade staat hij klaar om u een sublieme culinaire beleving te bezorgen.

Trots

We zijn trots op Sublime en op ons mooie vak. Dat dragen we elke dag met enthousiasme en plezier uit. Van de kop koffie met huisgemaakt gebak tot onze ambachtelijk bereide gerechten. We serveren mooie menu’s en à la carte- gerechten. Ook is er volop gelegenheid om gezellig te borrelen in onze mooie brasserie. Sublime heeft een uitgebreid drankassortiment en een aparte kaart met mooie gerechten voor onze bargasten.

Laat u verrassen

Wanneer u Sublime ook bezoekt: We gaan altijd voor een onvergetelijke ervaring. Zo hopen we dat u met plezier terugkijkt op uw bezoek aan onze brasserie en graag nog eens terugkomt. Kom ook kennismaken met Sublime en laat u verrassen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.