Menu

Onze keuken

Sublime heeft een Frans getint keuken. Met wereldse invloeden zorgen we voor subtiele smaakcombinaties in onze gerechten.

Puur en vers

We verrassen onze gasten graag met huisgemaakte heerlijkheden. Wij werken hiervoor uitsluitend met kwaliteitsproducten. Alle gerechten dragen we met trots uit en dat ziet u terug op uw bord. Van de chefs specials tot en met de barfoods en het gebak. Alles is puur en vers bereid.

Onze menukaart

Onze chef presenteert elke maand een nieuw menu. Het aantal gangen bepaalt u helemaal zelf. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om à la carte te eten. We koken graag met de jaargetijden mee. Hierdoor komt u regelmatig specialiteiten van het seizoen tegen. Aan onze bar wacht u een aparte borrel- en barfoodkaart.

Sublieme keuze

Of u nu kiest voor een meergangenlunch, een à la carte-diner of een van de smakelijke barfoods, u heeft altijd een sublieme keuze. Vanaf 8 personen serveren wij enkel ons verrassingsmenu.

À la carte is mogelijk tot 8 personen, vanaf 8 personen serveren wij een menu in overleg. Ons verrassingsmenu is alleen per tafel te bestellen.


Arrangement
Voor, hoofd & koffie 29,50
Voor, hoofd, na & koffie 37,50
Gerechten
Kalfskroketten, Thomas Kellenaers, grove mosterd, specerijen 9,50
Pompoensoep, gyoza, garnituur van pompoen, pompoenpitolie 9,50
Croque Monsieur, béchamel, gruyere, boerenham, Goudse oplegkaas 9,50
Pulled Chicken, coleslaw, barbequelak, vadouvan 9,50
Tonijn, verse mayonaise, gedroogde tomaat, olijf, komkommer 11,50
Steak Tartaar, Waalwijk’s zuur, tabasco, ketchup, parmesaanse kaas 11,50
Oude Kaas uit Oosterhout, Balsamico, cipolline uitjes, savoramosterd 11,50
Garnalenkroketten, Thomas Kellenaers, citroen, peterselie, dragonmayonaise 13,50
M.R.IJ., truffelmayonaise, pickles, parmezaan, gebrande nootjes 13,50
Ceasar Salade, kip, ansjovis, croutons, little gem, tomaat 13,50
Gerookte zalm, mosterd, venkel, dille, mierikswortel 13,50
Verrassingsmenu
3 gerechten 39,50
4 gerechten 47,50
5 gerechten 53,50
6 gerechten 62,50
Begeleidende wijnen, per glas 7,00
Kaas extra gang 10,00
Kaas in plaats van dessert 7,50
À La Carte
Voorgerechten
M.R.IJ., smeerkaas, truffelmayonaise, Waalwijk’s zuur, toast, vinaigrette 15,50
Gerookte Zalm, venkel, mosterd, mierikswortel, dille, krokant, savora 14,50
Zwezerik, bloemkool, amandel, zwarte knoflook, vadouvan 17,50
Tonijn, tay soy, gomasio, knolselderij, Hollandse garnaal 15,50
Hoofdgerechten
Tournedos, king boleet, groene asperge, structuren van ui, aardappelgnocchi, jus van rode wijn 29,50
Eend, borst en pootje, pompoen, macadamia, pastinaak, jus van steranijs 24,50
Kabeljauw, gepekeld gebakken, aardappelmousseline, romige zuurkool, jus 24,50
Zeeduivel, gebrand, gele curry, appel, plakrijst, prei 27,50
Nagerechten
Kaas uit de “kaasvitrine”, internationaal, passend garnituur 15,50
Broodpudding, tonkaboon, peer, ijs van vanille 12,50
Souffle, amandel, cranberrie, sumac, ijs van gezouten amandel 12,50
Borrel
Brood, boter, aïoli zwarte knoflook, olijfolie 4,50
Pata negra 50 gram 13,00
Pata negra 100 gram 25,00
Oester Gillardeau nr. 3 naturel 4,50
Oester Gillardeau nr. 3 oosters 4,75
Kalfsbitterballen Thomas Kellenaers, grove mosterd, specerijen, 8 stuks 7,50
Garnalenbitterballen Thomas Kellenaers, dragondip, citroen, peterselie, 10,00
Friet van friethoes, verse mayonaise, vikingzout 3,50
Loempia, kip, soja-chili dip, bosui, 5 stuks 6,50
Padron pepertjes, sel maldon, saus romesco 6,50
Oude kaas 800 dagen gerijpt 8,50
Brandt en Levie venkel worstje 75 gram 5,25
Brandt en Levie chipotle & cacao worstje 75 gram 5,25
Briochebroodje, pulled chicken, coleslaw, bbq-lak 7,50
Steamed bun, buikspek, hoi sin , prei, bosui, 2 stuks 8,00
Wijnen per glas
Cava Brut 'Organic Single Vineyard' Dignitat Penedès 6,00
Chardonnay ‘Réserve’ Chalmet 2016 Languedoc 6,00
Verdejo ‘Erre de Herrero’ Jose Manuel de Herrero 2018 Rueda 6,00
Sauvignon Blanc ‘Janine Vedel’ Bodegas Herrera 2017 Rueda 6,00
Quattro di Rossi ‘Ripassato’ Monteforte 2016 Veneto 6,00
MIMI en Provence ‘Grande Resèrve’ Vins Bréban 2018 Provence 6,00
Cocktails
Gin tonic kruidig 9,50
Gin tonic fris 9,50
Gin tonic fruitig 9,50
Vermouth tonic 9,50
Caïprinha 10,00
Negroni 10,00
Moscow mule 10,00
Whiskey sour 10,00
Espresso martini 10,00
Sublime cocktail 8,50
Bieren
Veltins Pilsener 25 cl (tap) 2,75
Veltins Malt 3,00
Veltins Radler Malt 3,00
La Trappe Isi D’or (tap) 4,50
La Trappe Witte Trappist (tap) 3,75
La Trappe Blond 4,50
La Trappe Dubbel 4,50
La Trappe Tripel 4,50
Vedett Extra Blond Pilsener 4,00
Vedett Extra IPA 4,00
Vedett Extra White 3,75
Liefmans Fruitesse 3,50
Liefmans Goudenband 6,50
Liefmans Kriek Brut 6,50
Corona Mexican Beer 5,50

Delen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Time for a change!

Sublime 2020 staat voor verandering. Na 1,5 jaar zijn we tot de conclusie gekomen dat we nog niet op het juiste pad zitten. Na veel overleg gaan we onze koers wijzigen. We zullen voor een breder publiek toegankelijker worden. Dit houdt in dat er dingen intern gaan veranderen. Helaas moeten we afscheid nemen van mensen van het eerste uur. Dit gaat ons erg aan het hart, maar hierin neemt iedereen de keuze die bij hem of haar past. In januari zal de brasserie onveranderd doordraaien en bent u nog steeds van harte welkom!

Begin februari gaan wij met het team hard aan de slag om Sublime anders op de kaart te zetten. Vanaf woensdag 4 maart zal de Brasserie weer openen en willen wij u hartelijk welkom heten om kennis te maken met onze nieuwe kaart.

Al nieuwsgierig? Houd ons in de gaten op Facebook en Instagram. Tot snel bij Brasserie Sublime!